Geen categorie

Save the Date

Noteer deze datum al vast in je agenda,
want hier wil je zéker bijzijn !!

 

De Tour of Guangxi in China zit er op. Onze Time Trial Superstar, zoals de Velon commentator hem noemde, heeft hiermee zijn laatste wedstrijd van het seizoen gereden. Dit was ook zijn laatste wedstrijd voor Lotto Soudal.

Maar Victor stopt er dit jaar nog niet mee:

  • Of hij volgend jaar effectief ook naar de Spelen mag, weet Victor Campenaerts nog niet.Toch verkent hij er binnenkort al het parcours: “Ik reis naar Tokio voor een eerste kennismaking met sponsor NTT. Van de gelegenheid maak ik gebruik om de omloop te verkennen”.
  • Victor wil ook nog opnieuw een record verbeteren: tijdens de 79e Zesdaagse van Gent zal Victor proberen om het baanrecord van Dirk Baert over de 5 kilometer te verbeteren. Baert deed dat in 1981 in 6’13″56.
    Op zondag 17 november zal Victor eerst gehuldigd worden voor zijn werelduurrecord en daarna zal hij dus zelf ook in actie komen.
    Wat dit voor jullie, fans van Victor, zou kunnen betekenen, weten we nog niet.
    We houden je in ieder geval op de hoogte!

En dan komt 1 december 2019 eraan …

Leave a Reply