Nieuws

De Stig

 

Na een voorlopig kort seizoen, waar Victor zeer aanwezig was in de UAE Tour en Parijs – Nice. Hij kon de vooropgestelde doelen niet halen, maar de getoonde conditie liet het beste vermoeden voor wat nog komen moest.

Door de wereldwijde coronacrisis zijn ook de wielrenners genoodzaakt om hun wapens neer te leggen. Victor had het idee om deze periode te overbruggen met een eigen You-Tube kanaal, waar we dagelijks zijn trainingen en vermaak kunnen volgen: YouTube

Het is duidelijk dat er niet wordt stilgezeten. Het harde werk moet in het hopelijk vervolg van het seizoen zijn vruchten afwerpen.
Geniet van zijn filmpjes en vergeet ook niet: vanavond wordt op één (Belgische tv) de fantastische film ‘De Stig’ uitgezonden!
Wie klaagt en zaagt in deze quarantine, zal na het bekijken van deze film het licht zien en nieuwe inspiratie voor het leven vinden!

Leave a Reply