Nieuws

Schitterende UAE-tour loop af op een sisser.

Het seizoen kon niet beter beginnen voor Victor. In de 3de rit met aankomst op Jebel Hafeet eindigde hij als 24ste. Op zich niets spectaculairs, maar wel als je 160 km in de aanval hebt gereden en wordt ingelopen aan de voet van een zeer lastige klim van 10 km, met aankomst op de top.

Dit gaf vertrouwen en in de 5de rit werd dezelfde aankomst aangedaan. Ditmaal was het plan zover mogelijk mee te gaan met de topklimmers en proberen top10 te rijden. Dit lukte niet, maar met een 16de plek op 1.09 van Podjacar was dit een verrassend en uitstekend resultaat!

De moraal was hoog en de laatste 2 ritten zouden zijn conditie nog verder aanscherpen richting Parijs-Nice.

En toen… het Corona-virus!

De ronde werd onmiddellijk geannuleerd en alle renners moesten in quarantine op hun hotelkamer blijven. Het duurde lang voor er officieel nieuws kwam over de terugkeer van Victor. Het enige positieve was dat hij als enige renner zijn TT-fiets op zijn kamer had, zo kon hij zijn trainingen toch nog verder zetten op zijn rollen.

Uiteindelijk kwam hij veilig thuis waar hij nu richting volgend doel werkt…

Leave a Reply