NieuwsTijdrit

Wereldkampioenschap Tijdrijden in Imola

Vrijdag 25 september is het zover. Victor zal op het WK tijdrijden in het Italiaanse Imola een gooi doen naar de wereldtitel. Na zijn zilver op het BK en brons op het EK, waar hij acteerde met een pijnlijke blessure, lijkt hij nu volledig klaar. In Tirreno – Adriatico was hij al super, maar daar stuitte hij op een magistrale Filippo Ganna. We zijn nu een week verder en we krijgen alleen maar positieve signalen!

De tegenstand is er daarentegen niet minder op geworden. Even het lijstje van de potentiële medaillekandidaten:
Wout van Aert, Rohan Dennis, Filippo Ganna, Rémi Cavagna, Tom Dumoulin, Geraint Thomas,Stefan Küng. Rijden Pogacar en Roglic mee? En vergeet ik niemand…oh ja, Victor Campenaerts natuurlijk!

Vermits Victor niet deelneemt aan het BK in Anzegem en we geen bus inleggen, moet dit het hoogtepunt worden voor de supportersclub.

We nodigen jullie vrijdag 25 september allemaal uit in het supporterslokaal Café Mombasa om 14:00u en zorgen voor een aantal leuke verrassingen.

Onze sponsor Rijwielen Smets schenkt voor deze gelegenheid 10 exemplaren van Cycling.be van september 2020 met Victor op de cover.

Wees er snel bij, want we moeten  rekening houden met de Covid 19 / Corona maatregelingen.

Leave a Reply