Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

September 2020

WK Wielrennen 2020 – Imola

September 24 - September 27

Het WK wielrennen vindt dit seizoen plaats in de Italiaanse stad Imola, in de buurt van Bologna en San Marino. Imola vervangt de Zwitserse regio rond Aigle en Martigny, waar het WK niet kan georganiseerd worden door de strenge lokale coronamaatregelen. Nog een aanpassing: enkel de profs (m/v) zullen voor een trui strijden, de jeugd valt uit de boot.

Find out more »

WK Tijdrijden – 2020

September 25 @ 12:00 - 17:00

Het tijdritparcours voor de mannen en de vrouwen is hetzelfde. Zij werken een traject af van 31,7 kilometer met nauwelijks hoogtemeters, een parcours op maat voor de pure specialisten dus. Na 14,9 kilometer ligt het enige meetpunt onderweg. Ook hier liggen start en finish op het circuit van Imola.

Find out more »

October 2020

Giro d’Italia – dagelijkse etappes

October 3 - October 25
Find out more »

1ste tijdrit – 15km

October 3

Deze tijdrit, volledig op stadswegen, begint in Monreale. Daar gaat de weg omhoog, in de richting van de kathedraal (loopt door een tunnel van 20 m), en neemt dan een snelle afdaling naar het centrum van Palermo. Aan het einde van de afdaling neemt de route een bocht naar links (tussentijdse tijdregistratie). Het tweede deel van de rit bestaat uit lange rechte stukken en door brede bochten. De route stijgt gedurende 1 km en daalt gedurende 3 km. Dit is in principe vlak, met enkele vals platte slepen (soms omhoog, soms omlaag). De laatste 2,7 km van de rit gaat…

Find out more »
+ Export Events