Leden

Door je aan te sluiten als fan, steun je Victor Campenaerts, de grootste tijdrijder uit het Antwerpse!
Victor brengt het tijdrijden terug in de kijker en als fan help je mee om deze mooie discipline te promoten.

Je kan lid worden van de Fanclub door €10,- over te schrijven op rekening BE53 7512 0954 0753 op naam van Fanclub Victor Campenaerts met vermelding van “Nieuwe fan + je naam en adres + e-mailadres“. We sturen je dan zo snel mogelijk je Fankaart.

Je kan ook je Fankaart aankopen in ons Supporterslokaal Café Mombasa, waar je dan een gratis drankje krijgt aangeboden.

Als lid van de Fanclub Victor Campenaerts geniet je bovendien van extra voordelen die we je kunnen bieden:

 

Gratis deelname aan evenementen.

De eerstvolgende evenementen zijn:

maandag 10 juni (verlofdag): Victor rijdt mee in het Stan Ockers Classic PROF wielercriterium in Borsbeek. Wij staan er met onze stand en het Promo Team dicht bij de aankomst.

vrijdag 14 juni: wij gaan kijken naar de Individuele Tijdrit van Victor in Grimbergen tijdens de Baloise Belgium TourGRATIS BUSVERVOER en TOEGANG voor onze fans!

zaterdag 22 juni: Tijdens het evenement BorgerRio in Borgerhout staan wij met onze stand en het Promo Team naast ons supporterslokaal Café Mombasa (Moorkensplein 37) met een koers op rollen.

donderdag 27 juni: tijdens het BK Tijdrijden in Middelkerke mogen we ook onze stand opzetten. – GRATIS BUSVERVOER en TOEGANG voor onze fans!

zondag 30 juni: wij gaan kijken naar het BK Wielrennen in Gent waar we waarschijnlijk ook aanwezig zijn met onze stand in het Fandorp van Lotto-Soudal (nog niet bevestigd) – in ieder geval is er GRATIS BUSVERVOER, TOEGANG en EET- EN DRANKBONNETJES voor onze fans!

Het EK Tijdrijden op 8 augustus, de Binckbank Tour van 12 tot 18 augustus, het WK Tijdrijden op 25 september en de Fiesta Mexicana op 9 november staan ook op ons verlanglijstje. Van zodra we meer informatie hebben over wat we hier kunnen voorzien voor de fans laten we het zeker weten!

 

Kortingen bij onze sponsors.

Leden van de Fanclub Victor Campenaerts genieten ook van de voordelen die onze sponsors bieden.

Op vertoon van je fankaart krijg je:

 • gratis toegang tot alle evenementen omtrent Victor in ons Supporterslokaal Café Mombasa, Moorkensplein 37, 2140 Borgerhout.
 • bij Rijwielen Smets, fietswinkel – Cogelsplein 26, 2100 Deurne (Antwerpen):
  – 15% korting op de aankoop van onderdelen en accessoires.
  – gratis upgrade voor nieuwe fietsen (betere wielset, carbon onderdelen, andere accessoires):

  • waarde tot €1.500,- :     €120,-
  • waarde tot €3.000,- :    €300,-
  • waarde tot €6.000,- :    €750,-
  • waarde tot € ..…..…   : €1.000,-

  – gratis workshop van 3 uur voor clubleden.
  – mogelijkheid tot gebruik van testfietsen.

 • gratis koffie bij een aankoop van minstens €25,- bij Peloton de Paris, fietsen, kledij en gadgets – Hoogstraat 49, 2800 Mechelen.
 • 5% korting bij aankoop van 1 karton Campenaerts wijn en 10% korting vanaf 2 kartons bij Lekker Wyn, wijnhandelaar – Koninklijkelaan 31, 2600 Antwerpen (Berchem)

Redenen genoeg om je vandaag nog in te schrijven als fan.