Nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart 2020

Op weg naar de Olympische spelen

 

Beste fan,

NIEUWSFLASH: VOLGENS DE LAATSTE BERICHTEN WORDT DE RONDE VAN CATALONIË AFGELAST !

 

De tijdritten waaraan Victor Campenaerts deelneemt zullen, zonder tegenbericht, elk jaar uitgezonden worden op groot scherm in ons supporters-Café Mombasa. Leden die daar aanwezig zijn krijgen op vertoon van hun Fankaart 2020 steeds een kleine attentie.

Hierbij vind je de kalender met wedstrijden waaraan Victor deelneemt.
De tijdritten worden aangegeven in blauw. Indien Victor de nodige tijdritten wint heeft hij een grote kans voor deelname op de Olympische Spelen.

We voorzien nog extra evenementen zoals
  • samen gratis naar de BK’s
  • kampioen viering(en)
  • mogelijke wedstrijden waarop onze Victor Campenaerts Stand met het #vocsnor Team aanwezig zal zijn.

Je kan iemand lid laten worden van onze Fanclub Victor Campenaerts, of zelf je lidmaatschap verlengen via “Fanclub” – “Leden” in de menu-balk bovenaan op onze website fanclub-victorcampenaerts.eu.

Tijdens de uitzending van een tijdrit en binnenkort in onze Vocsnor Shop kan je een exclusief NTT-petje kopen: Victor rijdt namelijk als enige Belg mee voor NTT.  Zijn officiële fans worden hierdoor duidelijk herkenbaar!

De opbrengst van de verkoop van NTT-petjes gaat integraal naar Qhebeka, een project van NTT in Zuid-Afrika, om kinderen en volwassenen fietsen te schenken zodat ze naar school of werk kunnen rijden.

Wees een waardig supporter en laat uw goed hart zien: 15€ voor een exclusief NTT petje!

 

 

Sportieve groeten,