Nieuwsbrief

Victor Campenaerts naar

het WK tijdrijden in Yorkshire.

 

Beste supporters,

Victor heeft een bijzonder intens voorjaar achter de rug met zijn geslaagde uurrecordpoging en de Giro. Na het BK was de tijdrijder uitgeblust en hebben we bewust nog geen nieuws gepubliceerd.

Maar nu zijn Victor’s batterijen stilaan opgeladen voor het WK tegen de klok.

“Na het Belgisch kampioenschap trok ik op stage. Ik besliste om slechts één koers te rijden, het derny criterium in Wetteren op 2 september.”

“Het wereldkampioenschap tijdrijden is een titelstrijd waar ik met heel veel vertrouwen naartoe trek. In Yorkshire wil ik zo goed mogelijk voor de dag komen en wil ik op het podium staan. Ik wil daarmee de lijn van vorig jaar doortrekken.”


(In Innsbruck vorig jaar werd Victor 3e na Rohan Dennis en Tom Dumoulin.)

Vanaf de start van de tijdrit van Victor tot zijn aankomst geven we in Café Mombasa een gratis vat voor onze fans!
In Café Mombasa kan je het WK volgen op 25 september vanaf 14u.

__________________________________________________

Victor Campenaerts rijdt

volgend jaar voor Team NTT.

 

Vanaf volgend seizoen ruilt Victor het Lotto-team in voor Team NTT, in 2020 de nieuwe benaming voor Team Dimension Data.

Ik ben tevreden dat ik volgend seizoen de overstap maak naar NTT. Bij mijn nieuwe ploeg liggen veel mogelijkheden voor mezelf. Het zou mooi zijn om afscheid te nemen van Lotto Soudal met een wereldtitel, maar die zal ik zeker niet op bestelling krijgen. Aan mijn voorbereiding zal het zeker niet liggen. Ik legde al na het BK helemaal de focus op het WK Tijdrijden.

 

Sportieve groeten,
en tot 25 september!